Ringlusjahutite eelised toiduainetööstusele

Tsirkulatsioonijahutid on väga tõhusad ja ohutud seadmed, millel on energiasäästlikud võimalused vee kondenseerimiseks erinevates sektorites. Need seadmed on loodud vastama looduslikele jahutusprotsessidele, kasutades jahutusvedelikuna vett, ja edastama keskkonda õige kliima enne termilisi olukordi. Selle töö põhineb erinevatel mehhanismidel, kasutades külmutusvee kondenseerumist külmutusseadmete jaoks tööstuslikuks, kaubanduslikuks jahutus-, kliima-, kütte- jne.

Selle mehhanism põhineb soojuse või külma eraldumisel, olenevalt rakendusest, mille spetsiifilised iseärasused ja omadused on vabalt valitud, hõlmates mitmeid soojuse ja märja massi muutusi veejaotusmehhanismide ja ventilatsioonimeetodi abil, mis on mõeldud kasuks. välisõhu ülekandmine vahetussektsioonide, näiteks veemahuti, tsirkulatsioonipumba, tilkade eraldajate ja juhtimisseadmete abil.

Selles mõttes on Kalsteinil mitmesuguseid atraktiivsete omadustega retsirkulatsiooniga jahutusseadmeid, mis võimaldavad kasutajal töötada masinatega, mis vastavad tema vajadustele, tänu oma üldistele omadustele edastavad usaldusväärsust, kuna need on valmistatud vastupidavatest materjalidest, erinevate seadmete ja tüüpidega. ventilaatorid vastavalt iga kliendi erinõuetele.

Ringlusjahutite eelised

Tsirkulatsioonijahutid on keskkonnakontrollisüsteemid, millest on kasu toiduainetööstusele, peamiselt selleks, et tagada tõhususe tase ja energiasääst, et muuta toiduainete tootmisprotsessides sobiv ja stabiilne temperatuur.

Tsirkulatsioonijahutid on toiduainete tootmise seeria kõikides etappides ja kasutavad seda tüüpi seadmeid kondenseerunud soojuse eemaldamiseks, mis pärineb mehaanilistest külmutusseadmetest, st need, mis pärinevad ja kasutavad kunstlikku külma ruumidesse, kus toitu säilitatakse ja transporditakse.

Selles mõttes on värskete toodete haldamine ja säilitamine seotud jahutusõhu konditsioneerimisega, mida tehakse selleks, et saavutada sobivad tingimused ruumides, kus tooteid töödeldakse, käideldakse ja pakendatakse. Toidu säilivus on tagatud külmade ja kõikidele protsessidele vastavate temperatuuride abil, et toode jõuaks lõpptarbijani kõrgeima kvaliteediga. See on esimene põhjus, mis õigustab tsirkulatsioonijahutite kasutamist toiduainetööstuses.

Ringlusjahutite panused

Toidusektoris on vaja sobivat kliimaga reguleeritud keskkonda, et õhus säiliks minimaalne kogus tahkeid osakesi ja et tooted ei oleks saastunud. Puhtad ruumid saavutavad piisava ja kontrollitud keskkonna tänu retsirkulatsioonijahutite pakutavale optimaalse temperatuuri steriliseerimisele ja tihendamisele, mis vastavad hügieeni-sanitaarsetele nõuetele, seega on väga oluline teada, millistele aspektidele erinevates valgetes kohtades tähelepanu pöörata. kus viiakse läbi teatud tüüpi toiduainete valmistamise, säilitamise, ladustamise ja pakendamise protsesse.

Selleks peab vee retsirkulatsioonijahutite temperatuur tagama, et töö oleks optimaalne ja ei kuluks palju energiat, kuna latentse soojusülekande aurustamise kasutamine võimaldab õhuvooluga soojushulka elimineerida nii mitu korda kui vaja. . Tänu nendes kasutatavale tehnoloogiale vähendab keskkonna kondenseerumine külmutusagensi lekke ja otsese mõju ohtu. 

Kalsteini kaubamärgi retsirkulatsioonijahutid

Meie Kalsteinis pakume teile parimat laborivarustust turu kõige kaasaegsema tehnoloogiaga. Meil on klientidele pakkuda YR-seeriasse kuuluv Recirculation Cooler, millel on tänu turvalisele ja tõhusale tehnoloogiale külmutusagensina kasutatavad vesijahutusprotsessid, lisaks on olemas 360° pööratav otsiku tsirkulatsioonitihend, mis hõlbustab täiendavate seadmete kasutamist.

Paljude muude funktsioonide hulgas näete meie kataloogist aadressil SIIN

Oleme tootjad ja meil on parim nõuanne, et teie ost oleks ideaalne ja suurepäraste hindadega. Selleks külastage SIIN