Kirjeldus
Digitaalne Brixi refraktomeeter on mõeldud lahustuvate tahkete ainete (peaaegu 100% suhkrut) kontsentratsiooni mõõtmiseks lahuse suhkrusisalduse vesilahustes, nagu puuviljamahl, siirup, püree, ade, kohvijoogid, kakaojoogid, karastusjoogid, vees lahustuvad tükid. õli, vees lahustuv pesulahus jne.
Samuti lahuse murdumisnäitaja mõõtmine. Seadmel on automaatne temperatuurikompensatsioon (ATC), mis muudab temperatuuri korrigeerimise 0 kuni 40 °C (32-104 °F) vahel tarbetuks. See kasutab standardiseeritud Brixi skaalat, mis on täpne ja hõlpsasti loetav. Digitaalne ekraan võimaldab kiiresti ja lihtsalt lugeda Brixi näitu.
Omadused:
- Automaatne temperatuuri kompenseerimine (ATC): vahemikus 10–40 °C (50–104 °C)
- Mõõtmisaeg: umbes 1.5 sekundit
- Minimaalne proovi maht: 2 meetrilist tilka
- Valgusallikas: Kollane LED
- Näidiselement: roostevabast terasest rõngas ja tulekiviklaasist prisma
- Korpuse materjal: l ABS
- Karbi hinnang: IP65
- Aku: 1.5 V AAA
- Automaatne väljalülitus: pärast 3-minutilist mittekasutamist
- Mõõdud: 58 * 25 * 121mm
Tehnilised andmed:
MUDEL | Kirjeldus | Mõõtepiirkond | Min. Div. | Täpsus | ATC | ATC Temp. |
YR05944 | Brix | Brix: 0.0–50.0% murdumisnäitaja: 1.3330–1.4200 nD | 0.10% 0.0001nD | ±0.2% ±0.0003nD | Jah | 0-40 ° C |
YR05945 | Brix | Brix: 0.0–90.0% | 0.10% | ± 0.2% | Jah | 0-40 ° C |
YR05946 | Brix – murdumisnäitaja | 1.3330-1.5177nD | 0.0001nD | ±0.0003nD | Jah | 0-40 ° C |
YR05947 | Dekstraan | Dekstraan: 0.0–10.6% | 0.10% | ± 0.2% | Jah | 0-40 ° C |
YR05948 | Fruktoos | Fruktoos: 0.0–68.9% | 0.10% | ± 0.2% | Jah | 0-40 ° C |
YR05949 | Glükoos | Glükoos: 0.0–59.9% | 0.10% | ± 0.2% | Jah | 0-40 ° C |
YR05950 | Laktoos | Laktoos: 0.0–16.5% | 0.10% | ± 0.2% | Jah | 0-40 ° C |
YR05951 | Maltoos | Maltoos: 0.0–15.60% | 0.10% | ± 0.2% | Jah | 0-40 ° C |
YR05952 | Murdumisnäitaja | 1.3330-1.4200nD | 0.0001nD | ±0.0003nD | Jah | 0-40 ° C |