Toidu analüüs kaaliumiioonimeetri abil

Kaaliumimeeter on kaasaskantav, turvaline ja lihtsalt kasutatav seade. See seade on laborispetsialistidele ja välitehnikutele hädavajalik. See tööriist võimaldab registreerida toiduainete kvaliteeti ja annab kiire hinnangu kaaliumisisalduse kohta paljudes rakendustes.

See uuenduslik meeskond analüüsib toitu sekundite murdosa jooksul, pakkudes optimaalseid tulemusi ja muutes selle ideaalseks seadmeks valdkonna uurimiseks. Tänu oma laiale toiduohutuse kontrolli toodete valikule tagab kaaliumiioonmeeter positiivselt toiduprotsessi ohutuse.

Kaaliumiioonmeetri funktsioonid

Kaaliumioonmeeter on seade, mida kasutatakse ioonide kontsentratsiooni määramiseks toiduproovis. See töötab ioonide elektroodidest, mida nimetatakse ioonideks, ja see on elektrilaenguga osake, mis võib olla positiivne või negatiivne.

Selles mõttes saab ioonide kontsentratsiooni mõõta paljudes proovides, näiteks:

  • Toidukvaliteedi rekord.
  • Väetamise ja põllukultuuride produktiivsuse tähtsus.
  • Mulla seisundi tähtsus tulevasel saagikoristusel.
  • Erinevate toitude määramine.

Teisest küljest on ioonide mõõtmise tehnoloogia seotud erinevate andmeanduritega, et saada rekordeid, mis analüüsivad toitu saagist kuni toidulauani ning need pikaajalised testid võimaldavad kaaliumiioonimeetrist saada tootmisahela õigeks mõõteriistaks.

Teisest küljest võivad need toidu säilitamisel kogeda muutusi, mis hõlmavad muutusi selle koostises, mis mõjutavad selle säilivust ja seega ka selle inimtoiduvõimet. Seetõttu võimaldab see ioonmõõturite kasutuselevõtuga ja seadmete efektiivsusega parandada konserveerimis- ja/või ladustamismeetodeid.

Kaaliumiioonmeetri tähtsus

Kaaliumioonmeeter võimaldab mõõta toidus ja väetises sisalduvate elektrolüütide kogust. Neid kasutatakse ka vedelate lahuste kontsentratsioonide ja aktiivsuse mõõtmiseks, et tagada tarbimine. Seega määravad nad kindlaks järgmised toidud ja muud tooted, sealhulgas:

  • Vein
  • Puu- ja piimaekstraktid.
  • Reovesi.
  • Väetis.
  • Kliiniliste või farmatseutiliste testide jaoks, nagu veri, sülg või seerum.

Kaaliumioonmõõturit saab kasutada näitude võtmiseks põllul, tiikides või ojades. Ja see võimaldab anda teavet toitumisskeemide kohta ja rakendada vahendeid toidu soolasisalduse vähendamiseks.

Toidu kontrolli parameetrid

Kaaliumioonmõõturite kasutamisel on toidu pH-väärtuse arvestamine väga lihtne, olenemata sellest, kas tegemist on kuuma, viskoosse või agressiivse keskkonnaga ning lisaandmetele vastates on mõõtmisprotsess veelgi tõhusam. Sellised andmed on:

  • Temperatuuri pH reguleerimine on tõhus meetod toidu tarbimise ja tootmise kontrollimiseks, eriti seda kasutatakse lihunikes ja pagaritöökodades.
  • pH mõõtmine agressiivsemates keskkondades, nt laboratooriumides äärmiselt happelistes või söövitavates kemikaalides.
  • Toiduainete määramine on tõhusam integreeritud kombineeritud elektroodiga, mis pakub eeliseid ja mis koosneb ühest ühikust. Tänu täiendavale temperatuuriandurile võimaldab see registreerida toiduainete pH tasemeid.

Kalsteini kaubamärgi kaaliumiioonimeetrid

Kalsteinis oleme kaaliumiioonmõõturite tootjad ja meil on lai valik parimate hindadega. Meil on kaasaskantav kaaliumioonimõõtur YR, professionaalne on varustatud taustvalgustusega LCD-ekraaniga. Kalibreerimine 2 kuni 5 punkti madalast kõrge kontsentratsioonini. Salvestab kuni 500 andmekogumit jne.

Meie kataloogi vaatamiseks külastage SIIN

Enne ostu sooritamist annavad meie eksperdid teile nõu, et teie kogemus oleks suurepärane. Lisateabe saamiseks külastage meie veebisaiti SIIN