Lahustunud hapniku mõõtmise meetodid

Lahustunud hapnik (DO) on süsteemis jaotunud hapniku hulga mõõt. Mõõtmised tehakse tavaliselt vees, kasutades DO-sondi ja arvestit. Lahustunud hapniku mõõtmisel laboris või välitingimustes tuleks kaaluda, millist tüüpi DO-tehnoloogiat on kõige sobivam kasutada.

Lahustunud hapniku mõõtmine on oluline fermentatsioonis ja rakukultuuris, et tagada rakule optimaalsed tingimused, kuna madal hapnikukontsentratsioon võib mõjutada kasvukiirust, toitainete imendumist, raku morfoloogiat ja ainevahetuse sünteesi; mis võrdub lõpptoote kvaliteedi langusega. Seda farmakoloogia valdkonnas

 

Elektrokeemiliste andurite puhul isoleerib õhuke läbilaskev membraan andurielemendid veest. Membraani läbiv hapnik väheneb, luues voolu, mille arvesti muudab hapniku kontsentratsiooni mõõtmiseks.

Millist lahustunud hapnikumõõturit peaksin valima?

Optiline OD tehnoloogia

Eelised

  • Enne mõõtmist pole vaja ooteaega (polarograafiliste andurite polarisatsioon).
  • Ei nõua minimaalset vooluhulka, seega on teie näidud vähem triivivad.
  • See ei ole tarbitav, seega ei ole vaja tagada pidevat proovivoolu / segamist, nagu elektrokeemilise anduri puhul.
  • Ei vaja membraani ega täitelahust, mis vähendab hoolduskulusid sondi eluea jooksul.

Puudused

  • Suurem alginvesteering kui traditsioonilistesse elektrokeemilistesse anduritesse.
  • Reageerimisaeg võib olla aeglasem.

Õige mõõtmismeetodi teadmiseks tuleb läbi mõelda vajalik hooldus, kulud ja mõõtmisprotsess.

Kalsteinis oleme TOOTJAD ja pakume teile uut lahustunud hapniku mõõturit turu parima HINNAGA. Külastage meid aadressil: SIIN