Kuidas tagada toidu kvaliteet Microwave Digesteriga

Mikrolaineahjud on seadmed, mis teostavad proovide seedimist, et saada teavet selle komponentide kohta algtasemel, neid kasutatakse paljudes valdkondades alates bioloogiast, keemiast, meditsiinist, tekstiilitööstusest kuni kosmeetikatööstuseni. Mikrolaine seedimist kasutatakse käsikäes spektrofotomeetria tehnikaga, kuna viimase puhul on analüüsimiseks vajalik, et proov oleks vedelas olekus.

Mikrolaineahjus kääriti abil saab väga lühikese aja jooksul tõhusalt seedida mitut proovi, mis suurendab nende kasulikkust. Selle eesmärk on lisada uuritavale proovile erinevat tüüpi reagente, nendeks võib muu hulgas olla vesinikkloriidhape, lämmastikhape või vesinikperoksiid, kõik sõltub proovi tüübist, millega analüüs tehakse.

Mikrolaineahjus kääriti töötamine

Mikrolainekääritite põhieesmärk on lagundada proovid nende põhielementideks, et nende komponente paremini analüüsida, seda saab rakendada erinevat tüüpi proovide puhul, näiteks taimede, toidu, ravimite või mullaproovide puhul. Mikrolaineahjus kääritite kasutamine on väga atraktiivne, kuna nende seedimisajad on väga lühikesed, seda tänu suletud anumate kasutamisele ja proovi kuumutamisele reaktiividega, mis võimaldab tüüpilist seedimist kesta 20–40 minutit ja ulatuda umbes 300 °C-ni.

See meetod põhineb sellel, et võetakse osa proovist, mis lisatakse mikrolainekederi mahutisse koos teatud tüüpi eelnevalt valitud happega, seejärel anum suletakse ja seejärel suunatakse energia mikrolaineahju, mis võimaldab proovi kiiret kuumutamist. koos happega. Asjaolu, et proov on suletud anumasse, paneb kääriti töötama väga kõrgel rõhul ja temperatuuril, üle hapete keemistemperatuuri, mis omakorda suurendab hapete oksüdatiivset potentsiaali ja kiirendab proovi lagunemist. kõige elementaarsemad elemendid.

Mikrolaineahjude kasutusalad

Mikrolaineahjud on väga kasulikud paljudes teadusharudes, kus soovitakse teada eri tüüpi proovide komponente. Nende alus võimaldab neid kasutada sellistes valdkondades nagu bioloogia, meditsiin, keemia või erinevates tööstusharudes, nagu kosmeetika või plastik. Allpool on toodud mikrolaineahjus kääriti kasutusalad erinevates valdkondades:

  • Bioloogias: ensümaatiliseks testimiseks, kudede fikseerimiseks või kuivatamiseks.
  • Meditsiinis: kontrastaine ja vereplasma soojendamiseks.
  • Keemias: toiduainete analüüsimiseks, proovide valmistamiseks ja kuumutamiseks, lahuste aurustamiseks või ainete kuivatamiseks.
  • Tööstusharudes: naftakeemiatööstuses, plasti, keraamika või metallide valmistamisel.

Mikrolaineahjus seedimine toidus

Mikrolaineahjus seedimine on toiduainetööstuses väga oluline, sest selle kaudu saad teada turule tuleva toidu kvaliteeti. Näiteks toidus sisalduvaid mineraalaineid hindavate uuringute kaudu saate teada nende kontsentratsiooni, et teada saada, kas nende kvaliteedi tõstmiseks on vaja teha muid protseduure.

Mikrolaineahjus seedimisega saab hinnata ka metallide või muude elementide kontsentratsiooni toidus. Seega on mikrolaineahjus kääritusahjud põhiline tööriist igas laboris, kus toiduanalüüse tehakse, kuna need nõuavad nende kõrget kvaliteeti, et need ei kahjustaks tarbijate tervist.

Kalsteini kaubamärgiga mikrolaineahjud

Oleme Kalsteinis kliiniliste ja laboratoorsete seadmete TOOTJAD, viimaste hulgas on ka meie mikrolaineahjud, mida iseloomustab: kontaktivaba rõhu- ja temperatuurijälgimissüsteem, mahukas salvestusruum, võimsuse reguleerimine ja ohutuskaitsesüsteem. Meil on turu kõige konkurentsivõimelisemad hinnad kõikidele meie mikrolaineahjus keedukambrite mudelitele ja me kinnitame teile, et kui teete meie käest OSTA, on teie käsutuses meie ekspertide meeskond, et teie kahtlusi selgitada.

Meie mikrolaineahjude kataloogi vaatamiseks minge aadressile SIIN Lisateabe saamiseks meie ülejäänud seadmete kohta külastage SIIN