Kuidas toidu säilitamise gaasiautoklaav töötab?

Autoklaav on hermeetiline seade, mis on loodud taluma kõrget rõhku ja temperatuure klaas-, metall- ja plastmahutite kaubanduslikul tasemel desinfitseerimisel, mis on konditsioneeritud toiduainetööstuse, labori, valmistoodete pastöriseerimise ja steriliseerimise jaoks.

Tervise seisukohast nõuavad toidutehased pakendite desinfitseerimisel maksimaalse ohutuse tagamiseks autoklaavide kasutamist tõhusa ravi tagatisena. Seetõttu on toidu pikima eluea saavutamiseks maksimaalse ohutuse ja kvaliteedikontrolli saavutamiseks väga oluline optimaalne säilivus, kuna selle seadme kasutamisel läbivad need kuumtöötlemise kõrgel temperatuuril piisavalt kaua, et vähendada mikroorganismide populatsiooni ja vältida saastumise oht.

Ja Kalsteinil on ideaalne varustus, sest see tagab mikroprotsessori juhtimise, kus indikaatortuli näitab rõhku, aega ja temperatuuri. Lisaks võimaldab see pärast steriliseerimist külma ja auru automaatselt välja lasta tooteid steriliseerida.

Autoklaavi kasutamine

Toidu töötlemiseks allutatakse autoklaavis tooted termiliselt desinfitseerivale töötlusele, et vähendada surmavaid eoseid tekitavate bakterite kolooniaid. Seetõttu on toiduainete säilitamisel arvestatud muuhulgas selliseid tegureid nagu temperatuur, valgus, happesus. Pakendatud toiduainete puhul on nende pH aste tavaliselt kõrgem kui 4.5, seega on kahjulike mikroorganismide hävitamine rangelt vajalik ning see saavutatakse happesuse taseme tõstmisega säilitusainete lisamisega, elimineerides seda läbi happesuse. steriliseerimisprotsessid autoklaavi kasutamisega tänu toiduainete säilitamiseks piisava talutava kuuma õhu jaotamisele temperatuuril üle 120°C, teatud aja ja rõhu jooksul, olenevalt anumate suurusest ja sisu tüübist.

Selles mõttes on gaasiautoklaavist saanud toiduainete säilitamise tööstuse oluline tööriist tänu oma võimele hoida toitu värske ja ohutu pikka aega. Gaasiautoklaavides töödeldud tooted on üldiselt värskemad ja loomulikuma maitsega kui tavalistes autoklaavides töödeldud tooted.

Gaasiautoklaavi tähtsus toiduainete tootmisel

Gaasiautoklaav on sisuliselt hoiukamber, mis on hermeetiliselt suletud ja asub kontrollitud temperatuuri ja niiskusega piirkonnas. Kamber täidetakse gaasiseguga, nagu CO2, N2, O2 või H2S, ja kambrist eemaldatakse õhku, et saaks kindlaks määrata gaaside segu. Toode asetatakse kambrisse ja suletakse. Seejärel algab töötlemistsükkel, mis kestab tavaliselt kolm kuni viis tundi.

Kalsteinis olev gaasiautoklaav on kasulik tehnoloogia mitmesuguste toodete, sealhulgas puuviljade, köögiviljade, liha, kala, piimatoodete, teraviljade, õlide ja küpsetiste säilitamiseks. Seadmeid saab kasutada värskete, külmutatud, konserveeritud ja kuivatatud toodete konserveerimiseks. Gaasiautoklaavides säilitatavad tooted säilitavad üldjuhul oma värskuse 12 kuud või kauem.

Autoklaav gaasibrändile Kalstein

Sellest kategooriast leiavad meie kasutajad kõikidele labori- ja tööstusseadmetele sobivad tarvikud. See hõlmab laia valikut YR seeriasse kuuluvaid gaasiautoklaave, millel on: Töötemperatuur 126°C-129°C. Võimsus 110-220V, 50/60HZ, 2KW. Töörõhk 0.145-0.165Mpa. Lihtne käsitseda, ohutu ja usaldusväärne. Lisateabe saamiseks saame Kalsteinis pakkuda teile ideaalset varustust ja selleks kutsume teid tutvuma meie kataloogiga aadressil SIIN

Oleme tootjad ja meil on parim nõuanne, et teie ost oleks ideaalne ja soodsate hindadega. Lisateabe saamiseks külastage meie veebisaiti aadressil SIIN