Kuidas proovi seeditakse?

Proovide seedimine viiakse läbi standardsete valmistamise protseduuride abil, kuumutades neid läbipaistvates õhukindlates anumates koos uuringuteks vajalike hapetega. Selleks kasutatakse Microwave Digestion seadet, kus see rakendab tavapäraseid parameetreid, nagu temperatuur, mis jääb vahemikku 220-240ºC, olenevalt proovist, mida tuleb kuumutada, tekitades proovi osalise või täieliku lagunemise.

Sel viisil on vaja ka reaktiive, milleks on enimkasutatud lämmastikhape, vesinikkloriidhape ja vesinikperoksiid, mis põhjustab seedimist, saadakse proovi happeline vesilahus, mida saab edaspidi spektroskoopiliste meetoditega analüüsida.

Proovi seedimise protsessid

Proovide seedimine on analüütilise keemia standardmeetod, mida kasutatakse erinevate analüüsimeetodite proovide valmistamiseks.

Tööstusharudes, kus kääritussüsteeme kasutatakse enim, on see seotud muu hulgas põllumajanduse, keskkonna, plasti, naftakeemia, geokeemia, metalli ja keraamika sektoritega, kus labori põhifunktsioonid kasutavad mikrolaine kääritamist, mis on vajalik kääritamise saamiseks. proovide omaduste analüüs elemendi tasandil.

Peamine eesmärk on proovimaatriksi oksüdatiivne kadu, et määrata määratav aine edasiseks analüüsiks. Selleks aetakse proovid tavaliselt kõrge temperatuuriga happega keema.

Analüüsi kvaliteet sõltub peamiselt proovide võtmisest, mehaanilisest ettevalmistamisest (pesemine, jahvatamine) ja proovi keemiast (põletamine, happega kääritamine), keemilisest analüüsist erinevate instrumentaalanalüüside ja tehnikatega. Need saavutatakse erineva iseloomuga proovide assimileerimisel happeliste segudega samas tsüklis. Seetõttu on ühe reaktsiooniseadmega tarnimisel võimalik saada absoluutset arvestust kääritamise tingimuste kohta, kusjuures kõik proovid asuvad ühises ruumis.

Mikrolaineahju digisti eelised

Proovi lahustumisviis sõltub eelkõige proovi olemusest, aga ka määratava komponendi omadustest. See tähendab, et heterogeenses proovis elemendi sisalduse määramisel kasutatakse mikrolaineahjust, mis keskendub selle ühendi lahuse paigutusele ja teeb selle vastava määramise.

Seetõttu kasutatakse proovide seedimist väga sageli skemaatiliste meetoditega ainete valmistamiseks, näiteks:

  • Keskkonnaanalüüsid, aqua regia kääritamine mineraal- ja pinnaseproovide analüüsiks või reovee keemilise hapnikutarbe (KHT) määramiseks.
  • Toiduainetööstuses kasutatakse seedimist Kjeldahli analüüsis, toiduainete lämmastiku- ja valgusisalduse määramisel või proovi ettevalmistamisel tsüaniidi määramiseks nt mandlites või pähklites.

Mikrolaineahjus kääriti kasutamise üks peamisi eeliseid on protsess, mis lihtsustab oluliselt ja muutub ohutumaks, kuna see kontrollib täpselt protsesside parameetreid, nagu rõhk, temperatuur ja käärimisaeg, mis sobivad eriti hästi proovide seeriaviisiliseks töötlemiseks. .

Kalsteini mikrolaineahjus

Kalsteinis suudame täita oma kasutajate nõudmisi laboriseadmete valikul. Pakume teile YR-seeriale vastavat Microwave Digester Systemit, millel on atraktiivsed omadused, näiteks: 360º pidev rootor teeb pöörlemise samas suunas. Tagab ühtlase ja täieliku seedimise, vähendab ka mootori kulumist, mis pikendab oluliselt selle kasutusiga. 7-tolline värviline LCD-puuteekraan kuvab reaalajas temperatuuri ja rõhku, samuti tööaega ja trendikõveraid. Proovikääritusanuma materjal on imporditud TFM. Välise kaitsekonteineri jaoks imporditakse PEEK ja klaaskiud, mis võivad takistada kõrge temperatuuri, kõrge rõhu ja happe korrosiooni.

Meie toodete kohta lisateabe saamiseks külastage: SIIN

Kalsteinis anname tootjatena kõiki klientidele vajalikke nõuandeid, et nende ost oleks ideaalne ja seda suurepäraste hindadega.

Tulge meile külla aadressil SIIN