Jäämasina eelised kauplustele

Jäämasin on seade, mida võib leida baaridest, restoranidest, hotellidest, puuviljapoodidest ja kalapoodidest jää ja külmade jookide, toidu või pudelite valmistamiseks. Enne jäämasina eeliste tundmaõppimist on vaja teada jää moodustumise protsessi, kuubikute tüüpe ja nende omadusi.

Jää on vee tahke variant; sellest saab kokteilide valmistamise koostisosa või köögis toidu säilitamisel hädavajalik element. Vesi peab olema maksimaalse puhtusega, et see vastaks läbipaistvusnõuetele ja annaks jääle koostisosa kvaliteedi, kuid sellest ei piisa, jää valmistamisel on protsesse, mis sõltuvad ka valitud masina tüübist. Seda silmas pidades on jäämasina poes omamise eelised järgmised:

  • Kiire ja pidev jää tootmine ja ladustamine
  • Nad toodavad erinevat tüüpi kuubikuid, olenevalt kaubanduse vajadustest
  • Tõhusad, õige suurusega seadmed isegi väikeettevõtetele

Mis on jäämasina eelis baarides ja restoranides?

Baarid on põhilised müügikohad mitut tüüpi jookide müümiseks ja paljud neist jookidest nõuavad valmistamisel jääd. Ja asi on selles, et jää ja selle kuju võivad lisaks joogile inimesele meelepärase külma andmisele tuua sisse ka vett, mis võib lahjendusefektiga muuta joogi maitset, nii et jää suurus loeb. On isegi jooke, mis väärivad täiesti läbipaistvat jääd. Kõige levinumad jäämasinate toodetud jäätüübid on:

  • Tahke kuubik
  • Tühi kuubik
  • Granuleeritud jää
  • Ketendus jää

Näiteks kui klient tellib kividel viski, on see jook, mis sisaldab rikkalikku likööri ja mõne jäätüki; sel juhul sulab see jää kasutamisel väga kiiresti ja vähendab joogi alkoholisisaldust ja maitset. Seda tüüpi jääga sobivad hästi muud joogid, nagu suvepunane või need, mis kannavad portsjonit vahuveini. Teisalt serveeritakse mõnda puuviljast valmistatud jooki koos jäätiseportsjoniga (frappé), et kuumal suvepärastlõunal jäätise tunnet tekitada.

Restoranides on olukord sarnane, välja arvatud see, et kuna tegemist on rohkem perefirmaga, siis on tavaks serveerida eine lisandiks erinevaid jooke. Näiteks sooda jääga või klaas jääga vee serveerimiseks või puuviljamaitseline rahe. Külalistele antakse tõenäoliselt enda abistamiseks ämber jääga.

Miks on jäämasin hotellis mugav?

Hotellikülastajad nõuavad tavaliselt toateenindust, näiteks mahla, jooki või pudelit jooki ja loomulikult jääd. Seetõttu on külaliste nõudluse rahuldamiseks alati asjakohane omada jääallikat; ja kuna need võivad jääd igal ajal taotleda, on jäämasinal see alati käepärast. Muudel juhtudel võib see varustus paikneda paigas strateegilistes punktides, nii et inimene otsib ise jääd üles.

Kui mõnes hotelli salongis on korraldatud mingisugune üritus, on väga tõenäoline, et külaliste suure nõudluse rahuldamiseks on vaja palju jääd, mistõttu on jäämasin ideaalne, et täita külastajate ootusi värskendavate ja külmade jookide osas. . Seal on erineva tootmismahuga meeskondi ja jutt on õige ostmisest.

Mis kasu on jäävalmistusmasinatest kalapoes?

Jää üks rakendusi on toiduainete, näiteks liha ja kala säilitamine. Selles mõttes kalad ja karbid, mida tuleb hoida külmas jääga, et pikendada külmumist, millega nad juba tulevad, kuni lõpptarbija need omandab. Sel juhul varustab jäämasin jääd piisavas koguses toidu müümiseks või sihtkohta toimetamiseks.

Miks osta Kalsteini jäämasin?

Seadmetootjal Kalstein on mitmeid jäävalmistajaid, nagu sellelt lingilt näha SIIN , mis vastab erinevate poodide kvaliteedi- ja tarbimise nõuetele. Lisaks kompaktsusele on need seadmed valmistatud roostevabast terasest, mõned neist toodavad kuni 150 kg jääd 24 tunni jooksul ja suurepärase soojusisolatsiooniga fluorivabade materjalidega ning sisemuses on toiduklassi plastikust. Olgu kaupluseks muuhulgas baar, hotell või restoran, Kalsteinis on vastav tootja, mis võib asuda ka lingil SIIN kus saate hallata oma ostu, vaadata hinda või küsida hinnapakkumisi.