Hapnikumõõturi kasutamine piimatööstuses

Hapnikumõõturite kasutamine on praegu hädavajalik kvaliteedikontrolli kiirendamiseks piimasektoris, kuna see võimaldab jälgida saastumata värske piima ja seega ka jõuliste piimatoodete saamise vahendeid.

Tuleb märkida, et hapnikumõõturid on seadmed, mis on ette nähtud mis tahes aine hapnikusisalduse arvutamiseks ja vee oksüdatsiooniastmete määramiseks. Selles mõttes on piimatööstuses hapnikumõõturite kasutamine suure tähtsusega, kuna see uurib veereostust ja kvaliteediparameetrite muutumist tarbijate väljavoolul.

Piimatoodete testimine hapnikumõõturiga

Piimatööstuse jaoks tekivad jääkained ja saasteained juustu, koore ja või tootmisprotsesside käigus. Seetõttu põhjustab nende toodete valmistamisel kasutatavate meetodite mitmekesisus väga erinevaid omadusi, kuna protsessides toimuvad olulised muutused ja kasutatud vee koguhulk võib paista enne töödeldud piima kogust.

Seetõttu kasutatakse vee ja reovee kvaliteedi mõõtmiseks füüsikalis-keemilisi meetmeid toiduainete tootmisega seotud tegevuste heitvee väljajuhtimise jälgimiseks, hapnikumõõtjaid.

Tuleb märkida, et seda tüüpi seadmed on turul ühed parimad ja Kalsteinil on see olemas, sest tänu uuenduslikule disainile kasutatakse seda võrdlusalusena kõigi piimaderivaatide valmistamisel tekkivate vigade kõrvaldamiseks, võttes vett peamine materjal. Tänu soolsuse kompensatsioonidele ja õhurõhule, mis seadmel on, suudab see mõõtmisvigu kõrvaldada.

Vete määramine

Arvestades tahkete ainete esinemist piimas, võib piimatöötlemisalustest pärinev vesi sisaldada orgaanilisi jääke, mis põhjustavad ebaproportsionaalset bioloogilist hapnikuvajadust. Teisisõnu võib tõendada, et tööstussektorites tekivad muutused vee kvaliteedis seoses piimatootmise käigus toimuvate protsessidega. Seega, kui ärajuhitav reovesi on saastunud, on ülimalt oluline, et need vead parandataks, et vältida korvamatut kahju. Ruumidest välja tõrjutud vee analüüsimiseks kasutatakse hapnikumõõtjaid protsessiliinide, näiteks toorjuustu, jogurti, piima jne proovide kaudu, et määrata kindlaks korrigeerivad tegevused mõõtmispõhimõtete, näiteks:

  • Membraanmeetod: see tuleneb elektrokeemilistest põhimõtetest, kus proov eraldatakse väljastpoolt plaatinakatoodiks, hõbeanoodiks ja elektrolüüdiks. Hapnik kandub läbi membraani võrdses mahus osarõhule, läbides ja jõudes süvendisse, minimeeritakse see katoodil, põhjustades voolu, mis on võrdeline lahustunud hapniku kogusega.
  • Fluorestsents: sisseehitatud fluorestsentsvalgusega sondi kasutatakse sinise varjundi saamiseks, mis valgustab kihti ja kiirgab pärast stimuleerimist punast valgust. See juhtub siis, kui hapnikuosakesed eemaldavad igasuguse väljasuremisenergia, aja ja intensiivsuse ning on seotud olemasolevate osakestega, põhjustades fluorestsentsi intensiivsust.

Lahustatud hapnikumõõtur Kaubamärk Kalstein

Erinevate ärisektorite jaoks saab hapnikumõõturite kasutamine ideaalseks seadmeks saasteaineid sisaldavate veetingimuste korrigeerimiseks ja uurimiseks ning Kalsteinis on meil parimad seadmed, mis suudavad rahuldada kõiki meie kasutajate vajadusi, ka tootjatena. pakume teile YR sarja kuuluvaid lahustatud hapniku mõõtjaid. Neil on atraktiivsed ja olulised omadused, näiteks:

  • Automaatne lugemine, mis suudab tuvastada ja blokeerida praktika lõpp-punkti.
  • Seadistusmenüü, mis võimaldab teil muuta kalibreerimispunktide arvu, kontsentratsiooniühikut ja temperatuuri.
  • Sõit, automaatne väljalülitus.

Muuhulgas saate külastamist nautida SIIN

Lisaks saame tootjatena neid juhendada, et nende ostmine oleks ideaalne ja suurepäraste hindadega. Lisateabe saamiseks külastage meie veebisaiti aadressil SIIN