
Proovide kääritamisel kasutatakse standardseid valmistamismeetodeid, kuumutades neid läbipaistvates hermeetilistes mahutites koos uurimiseks vajalike hapetega. Selleks kasutatakse mikrolaineahju, et segada proove ühiste parameetritega, näiteks temperatuuril 220-240 °C sõltuvalt kuumutatavast proovist, mille tulemuseks on proovi osaline või täielik lagunemine. See nõuab ka, et lämmastikhappes, vesinikkloriidhappes ja vesinikperoksiidis kõige sagedamini kasutatavad reaktiivid põhjustaksid proovi vesilahusest lagunemist, mida saab seejärel spektroskoopiliste meetoditega analüüsida.
seedehäired
Proovide seedimine on analüütilise keemia standardmeetod, mida kasutatakse erinevate analüüsimeetodite proovide saamiseks. Kõige levinumad transpordivahendid on põllumajandus, keskkond, plast, naftakeemia, geokeemilised ained, metallid ja keraamilised tooted, sealhulgas sektorites, kus labori põhifunktsioonide puhul kasutatakse mikrolainetehisseede, mis on vajalik proovide omaduste analüüsimiseks põhitasandil.
Peamine eesmärk on proovi maatriksi oksüdatiivne kadu aine edasiseks analüüsiks eemaldamiseks. Sel eesmärgil kuumutatakse proove tavaliselt kõrge temperatuuriga happega. Analüüsi kvaliteet sõltub peamiselt proovide võtmisest, mehaanilisest valmistamisest (pesemine, peenestamine) ja proovi keemilisest koostisest (põletamine, hapestamine), keemilisest analüüsist, milles kasutatakse erinevaid vahendeid ja tehnilisi analüüse. Need saadakse eri liikide proovide ja sama tsükli happesegude ühendamisel. Seetõttu võib ühe reaktsiooniseadmega koostada tehisseedetingimuste täieliku loetelu, kus kõik proovid on paigutatud ühisruumi.
Mikrolaine eelised
Proovi resolutsioon sõltub eelkõige proovi iseloomust ja määratava osa omadustest. Heterogeense proovi elemendi sisalduse määramiseks kasutatakse pärmiproovi mikrolainetena, mille lahus on tsentraalne ja määratakse vastavalt. Seetõttu kasutatakse proovide seedimist sageli materjalide tootmisel, mis järgivad järgmisi skeeme:
- keskkonnaanalüüsid, piirkondlik lagundamine, et analüüsida mineraal- ja mullaproove või määrata keemilist hapnikutarvet reovees.
- Toiduainetööstuses kasutatakse tehisseede Kjeldahli analüüsis, toidus sisalduva lämmastiku- ja valgusisalduse määramisel või proovi ettevalmistamisel tsüaniidi, nt mandlite või kuivatatud puuviljade määramiseks.
Mikrolaine kääritamise üks peamisi eeliseid on protsess, mida lihtsustatakse ja muudetakse ohutumaks, jälgides hoolikalt selliseid protsessi parameetreid nagu rõhk, temperatuur ja hajumisaeg, mis on eriti sobivad proovide massitöötlemiseks.
Kalstein Brand
Meid Kalsteinis koolitati täitma kasutajate nõudmisi laboriseadmete valikul. Pakume teile mikrolaine seedesüsteemi, mis vastab YR-seeriale ja millel on atraktiivsed omadused, näiteks 360° pidev muundur pöörleb samas tähenduses. See tagab ühtlase ja täieliku seedimise, vähendab ka mootori kulumist ja pikendab seega oluliselt mootori tööiga. LCD 7-värviline puuteekraan näitab reaalajas temperatuuri ja rõhku, tööaega ja trendikõveraid. Proovi tehisseedemahuti materjal imporditakse koos TFM-iga. Välismahuti jaoks paigaldatakse PEEK ja kiud, et vältida kõrge temperatuuri, kõrge rõhu ja happe põhjustatud korrosiooni.
Lisateavet meie toodete kohta leiate SIIN.
Kalsteinis pakume kogu nõu, mida meie kliendid vajavad, et teha oma ost ideaalseks ja kõrgete hindadega. Vt https://kalstein.ee/.